Beschermde en verzekerde verzending

Verzending & Bezorging

Verzendtijd

De bestelling wordt doorgaans binnen 3 werkdagen geleverd. Zodra het pakket bij PostNL is ontvangen, krijg je een track-and-trace code toegestuurd.

Beschermd & verzekerd verzonden

Standaard sturen we de flessen wijn op in een beschermde flesverpakking. Zo voorkomen we breuk. Ook is je zending verzekerd, mocht er toch breuk zijn vergoeden we dit. Is jouw bestelling toch stukgegaan? Neem dan contact met ons op via info@amaroneexpert.nl.

Verzendkosten

Wanneer je voor €75 of meer besteld, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Bij een bestelling kleiner dan dat zijn de verzendkosten €4,95. Je zending is altijd beschermd en verzekerd, zo weet je zeker dat de flessen goed bij je aankomen.

Voor leveringen in België brengen we dezelfde kosten in rekening. Neem voor leveringen buiten Nederland en België contact met ons op.

Wat als de wijn niet bevalt?

Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Neem dan contact met ons op via info@amaroneexpert.nl, dan zoeken we samen uit waardoor het komt en vinden we een passende oplossing. Uiteraard vinden we het belangrijk dat jij tevreden bent met de wijn. Ook mag je de wijn retourneren.

Kosteloos retourneren

Je kunt binnen 14 dagen na aankoop contact opnemen met onze klantenservice. Je kunt dan de bestelling, mits het ongeopend in originele staat en verpakking is, kosteloos retourneren. We sturen je dan een retouretiket voor gratis verzending.

Nieuwsbrief

Exclusieve aanbiedingen en proefsessies

Amarone Expert gaat verder bij Colaris

Om nog meer wijnliefhebbers van bijzondere Italiaanse wijn te laten genieten, is Amarone Expert samengegaan met de wijnliefhebbers van Colaris.

Samen met de 100 jaar ervaring van Colaris hebben wij een breder assortiment wijnen, van Amarones tot wijnen vanuit de hele wereld. 

Wij zijn erg blij met deze stap, en willen zo onze persoonlijke service doorzetten en u blij te maken met nog meer mooie wijnen. Thomas & Frits
Colaris_jubileum_100jaar_insta_320x320
Koop_een_vat_thomas_frits